VbV-SCM Klasse Alarmsysteem met hellingshoekdetectie (voorheen SCM klasse 3)

Veel auto’s zijn makkelijk te stelen door de slechte veiligheid van de auto zelf. Sinds 1998 is in Europa de fabrikant wettelijk verplicht een blokkeersysteem naar de brandstoftoevoer en de ontsteking in een auto in te bouwen. Dit blokkeersysteem schakelt automatisch in als de sleutel uit het contact wordt verwijderd. Dit systeem is door het dievengilde makkelijk te kraken.

Een alarmsysteem met hellingshoekdetectie bewaakt door middel van detectoren de auto. Wanneer er iets verandert aan of in de auto, geven de detectoren dit aan door middel van een elektrisch signaal. Dit kan zijn door het afgaan van de sirene en knipperlichten en het onderbreken van de startmotor. Dit alarm wordt geleverd met extra handzenders, vanaf 2015 is dit verplicht vanuit VbV – SCM.

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie (voorheen klasse 3)
Bestaande uit een goedgekeurde startonderbreker, driedubbele detectie en alarmering:

 • Goedgekeurde startonderbreker
 • Driedubbele detectie, namelijk
  – Omtrekdetectie
  – Interieur detectie
  – Hellingshoekdetectie
 • Alarmering, namelijk:
  – Akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroomsirene
  – Optische signalering

Het automatisch inschakelen van het alarmsysteem is toegestaan.

DVS-90 alarmsysteem 
Mobile RED levert het DVS-90 alarmsysteem van Defa. Dit alarmsysteem voldoet aan alle daarvoor geldende eisen en voorziet in een goedkeuring voor VbV – SCM Klasse Alarmsystemen. Het alarmsysteem wordt volgens SCM-richtlijnen geïnstalleerd, waardoor installatie en technische ondersteuning op een hoogwaardig niveau zijn gegarandeerd.

Garantie
Voor de hardware hanteren wij een garantieperiode van drie jaar. Voor de installatie geldt een garantieperiode van één jaar.

Installatie
Mobile RED bouwt alle veiligheidssystemen in uw voertuig op een locatie van uw keuze binnen Nederland. Voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs. Bij regen of sneeuw is een overkapping vereist.

Garantie
Voor de hardware geldt een garantieperiode van drie jaar. Voor de installatie geldt een garantieperiode van één jaar.

Bestellen

VbV-SCM Klasse Alarmsysteem met hellingshoekdetectie (voorheen SCM klasse 3) incl. inbouw en certificaat is verkrijgbaar vanaf € 699,00 incl. BTW.