logo-mobilered-nederland
corner left-topcorner right-top

Beveiliging en Track & Trace


Zorgeloos genieten!

Dé aanbieder van beveiliging en diefstalpreventie
van uw voertuig en ander kostbaar bezit!

corner left-bottomcorner right-bottom

Laat je auto niet hacken

Laat je auto niet hacken

Het hacken van auto’s, u hoort het steeds vaker. Daarom is het belangrijk dat u uw auto laat beveiligen tegen deze vorm van (georganiseerde) criminaliteit.

Stichting VbV is een landelijke campagne gestart. Het doel van deze campagne is, de bewustwording en de bereidheid van automobilisten om hun auto te beveiligen, te vergroten.   

Mobile RED werkt hier graag aan mee! Wij hebben de oplossingen in huis voor het perfect beveiligen van ieder voertuig. Of het nu gaat om een startonderbreker, een stuurslot, versnellingsbakslot of een totaalpakket in de vorm van een combinatie van een alarmsysteem met een voertuigvolgsysteem, wij staan graag voor u klaar!


Lees meer

Track & Trace, Beveiliging, Fleetmanagement


Bent u op zoek naar een goed beveiligingssysteem voor uw auto, bijvoorbeeld een alarmsysteem of een voertuigvolgsysteem? Dan kan Mobile RED u helpen. Wij zijn aanbieder van VbV-SCM erkende beveiligingssystemen zoals startonderbrekers, mechanische beveiliging, alarmsystemen, voertuigvolgsystemen en daaraan gerelateerde diensten.

Het dievengilde wordt steeds slimmer. Daardoor stellen verzekeraars steeds meer eisen aan de beveiliging van voertuigen van een bepaalde waarde. Mobile RED levert goedgekeurde systemen én bouwt ze in op de locatie van uw keuze binnen Nederland. Doordat wij de distributie en installatie zelf uitvoeren, kunnen wij hoogwaardige producten en diensten tegen sterk concurrerende en vooral transparante tarieven bieden. Al onze systemen kunnen in elk merk voertuig ingebouwd of overgebouwd worden.

 

MobileREDNL tweets

RT @micpoint: Sinds 1 december vindt er binnen Micpoint een transitie plaats. De afdeling Mobiele Telecom is verkocht aan Movida B.V. in Le…

MobileRED

 • Zorgeloos genieten

  Track & Trace, Beveiliging
  en Fleetmanagement.

   

  Zorgeloos genieten
 • Stinger VIP

  Relaxed rijden willen we
  natuurlijk allemaal.

   

  Zorgeloos genieten
 • Outlander PHEV

  Mobile RED heeft een
  nieuwe demo-auto:
  de Mitsubishi
  Outlander PHEV.

   

  Zorgeloos genieten

 

Mobile RED Nederland BV  |  Vlierweg 38 A  |  3991 BD Houten  |  Tel: +31 (0) 30 – 63 73 000  |  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.