logo-mobilered-nederland
corner left-topcorner right-top

Beveiliging en Track & Trace


Zorgeloos genieten!

Dé aanbieder van beveiliging en diefstalpreventie
van uw voertuig en ander kostbaar bezit!

corner left-bottomcorner right-bottom

Laat je auto niet hacken

Laat je auto niet hacken

Het hacken van auto’s, u hoort het steeds vaker. Daarom is het belangrijk dat u uw auto laat beveiligen tegen deze vorm van (georganiseerde) criminaliteit.

Stichting VbV is een landelijke campagne gestart. Het doel van deze campagne is, de bewustwording en de bereidheid van automobilisten om hun auto te beveiligen, te vergroten.   

Mobile RED werkt hier graag aan mee! Wij hebben de oplossingen in huis voor het perfect beveiligen van ieder voertuig. Of het nu gaat om een startonderbreker, een stuurslot, versnellingsbakslot of een totaalpakket in de vorm van een combinatie van een alarmsysteem met een voertuigvolgsysteem, wij staan graag voor u klaar!


Lees meer

Track & Trace, Beveiliging, Fleetmanagement

Mobile RED is dé aanbieder van VbV SCM Klasse Alarmsystemen en Voertuigvolgsystemen en daaraan gerelateerde diensten.

Verzekeraars stellen eisen dat voertuigen en vaartuigen van een bepaalde waarde voorzien moeten zijn van een VbV SCM Beveiligingssysteem. Deze VbV SCM Klasse indeling kent vijf verschillende klassen: Klasse Mechanische Beveiliging, Klasse Startonderbreker met eigen autorisatie (voorheen Klasse 1 ), Klasse Alarmsysteem zonder en met hellingshoekdetectie (voorheen Klasse 2 en 3 inbraakalarmsystemen) en Klasse Voertuigvolgsysteem PLUS (voorheen Klasse 4 en 5 volgsysteem).  Mobile RED bouwt deze beveiligingssystemen in op locatie in heel Nederland! Wij bieden u hoogwaardige producten en diensten tegen sterk concurrerende en vooral transparante tarieven. Doordat wij de distributie en installatie van alarm- en volgsystemen geheel in eigen hand hebben, bieden wij u een significant prijsvoordeel; het one-stop-shop-effect. Al onze systemen kunnen in elk merk voertuig of vaartuig ingebouwd of overgebouwd worden. 

Bij Mobile RED betaalt u nu voor een compleet VbV SCM Klasse Voertuigvolgsysteem PLUS inclusief installatie op locatie in geheel Nederland (voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs) en een VbV SCM verzekeringscertificaat maar € 599,00 incl. BTW.

Het Mobile RED basis-abonnement voor het Voertuigvolgsysteem  PLUS bedraagt € 20,75 incl. BTW per maand (€ 249,00 incl. BTW per jaar) en wordt voor een periode van één jaar vooruit gefactureerd en afgesloten. Het abonnement wordt na het eerste jaar met telkens een periode van één jaar verlengd conform onze Algemene Voorwaarden, na het eerste jaar kunt u maandelijks het abonnement opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van een maand. Deze actie-abonnementsprijs is alleen geldig in combinatie met een nieuw in te bouwen VbV SCM Klasse Voertuigvolgsysteem PLUS.

MobileREDNL tweets

 • Zorgeloos genieten

  Track & Trace, Beveiliging
  en Fleetmanagement.

   

  Zorgeloos genieten
 • Stinger VIP

  Relaxed rijden willen we
  natuurlijk allemaal.

   

  Zorgeloos genieten
 • Outlander PHEV

  Mobile RED heeft een
  nieuwe demo-auto:
  de Mitsubishi
  Outlander PHEV.

   

  Zorgeloos genieten

 

Mobile RED Nederland BV  |  Vlierweg 38 A  |  3991 BD Houten  |  Tel: +31 (0) 30 – 63 73 000  |  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.