logo-mobilered-nederland

Installatie en 24-uursservice

Voor de installatie en service werkt Mobile RED samen met Micpoint B.V. 
Micpoint staat voor Mobiel Inbouw Center. Elke serviceauto van Micpoint is ingericht als mobiel inbouwstation. Hierdoor kunnen zij inbouwen op locatie, gewoon bij u thuis of op kantoor (mits overdekt bij regen of sneeuw). Dat is waar zij goed in zijn: unieke inbouw en service die al net zo mobiel is.


Inbouw op locatie door heel Nederland!

Inbouwen op locatie werkt tijd- en kostenbesparend. Geen extra rit naar een inbouwstation, geen wachttijden, geen vervangende auto. Het alarm- of volgsysteem wordt door gecertificeerde monteurs in uw voertuig ingebouwd. De inbouwtijd voor een volgsysteem is slechts 3 à 3,5 uur. Het inbouwen van een alarmsysteem duurt ongeveer 3 à 4 uur. 


24-uursservice

Voor zowel Mobile RED als Micpoint is service een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsfilosofie. Zo kunnen de eigen technici in principe binnen 24 uur op bijna elke locatie in Nederland aanwezig zijn om eventuele problemen op te lossen. Een garantie voor u als klant, maar ook voor uw verzekerings- of leasemaatschappij! Een beveiligd voertuig is altijd beveiligd, zelfs in geval van een acuut technisch defect.

Een unieke service in de mobiele beveiligingsbranche!

 

 

Mobile RED Nederland BV  |  Vlierweg 38 A  |  3991 BD Houten  |  Tel: +31 (0) 30 – 63 73 000  |  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.