logo-mobilered-nederland
  • Home
  • Nieuws
  • Auto en Fiscus; leuker kunnen wij het wel maken!

Auto en Fiscus; leuker kunnen wij het wel maken!

 “Auto en Fiscus; leuker kunnen wij het wel maken!”

Het jaar 2013 loopt ten einde. De algemene beschouwingen zijn achter de rug. Dat betekent oude regeltjes in de prullenbak en nieuwe regels voor de deur. Maar wat gaat dat voor u als ZZP-er betekenen? En wat kunt u op dit moment nog doen om straks lachend 2014 in te gaan?

Ondernemersavond woensdag 13 november bij Kooijman Tiel!

Kooijman Autogroep organiseert samen met Xerus ZZP Support en Micpoint/Mobile RED een ondernemersavond getiteld: “Auto en Fiscus; leuker kunnen wij het wel maken!” Deze avond praten wij u bij over de nieuwe belastingwetgeving op het gebied van zakelijke voertuigen en de mogelijkheden om hier zo slim en goed als mogelijk mee om te gaan. Daarnaast worden u tips aangereikt om ook in 2014 weer te kunnen besparen op uw kosten binnen de mobiliteit.

Naast verschillende presentaties staat er ook een ruime verscheidenheid aan hybride voertuigen voor u klaar om mee proef te rijden. U kunt zich bovendien laten inspireren door het advies van Administratie/Advieskantoor Xerus en bekijken wat een ritregistratie-/fleetmanagementsysteem voor uw onderneming kan doen om te besparen.

De eerste TIP?!
Wanneer u nog in 2013 in een Plug-in Hybride stapt, dan heeft u voor maximaal 60 maanden een bijtelling van 0%. Als uw auto in 2013 gestolen wordt, dan bent u vanaf 2014 een bijtelling verschuldigd van 7%. Beveilig uw kostbare bezit daarom met een alarmsysteem en voertuigvolgsysteem van Micpoint/Mobile RED en u behoudt de volledige 60 maanden uw 0% bijtelling.

Kortom: een geweldige avond speciaal voor u als ondernemer. Een avond waar u echt wat aan hebt!

Programma ondernemersavond "Auto & Fiscus":

Datum: woensdag 13 november 2013

Locatie: Automobielbedrijf Kooijman B.V., Marconistraat 23, 4000 HD Tiel

Programma:

19:00 – 19:30: Inloop en ontvangst met koffie
19:30 – 20:00: Welkomstwoord en algemene bedrijfspresentaties
20:00 – 21:30: Workshops over de diverse onderwerpen en testrijden
21:30 – ………: Netwerken met een drankje en een hapje.

De toegang is gratis. Wilt u een introducé meebrengen? Dan mag dat uiteraard.
Wilt u zo vriendelijk zijn om uw komst aan te melden voor deze avond door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij ontvangen u graag op onze unieke presentatieavond.

 

Mobile RED Nederland BV  |  Vlierweg 38 A  |  3991 BD Houten  |  Tel: +31 (0) 30 – 63 73 000  |  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.