logo-mobilered-nederland
  • Home
  • Nieuws
  • Mobile RED heeft een nieuwe demo-auto: Mitsubishi Outlander PHEV

Mobile RED heeft een nieuwe demo-auto: Mitsubishi Outlander PHEV

Groen verantwoord en milieubewust, dat zijn twee van de kernwoorden van Mobile RED. Daarom is er gekozen om in een nieuwe demo-auto te gaan rijden, namelijk de Mitsubishi Outlander PHEV. Deze Outlander PHEV is de eerste hybride SUV die op de markt is verschenen. Elektrisch rijden deden ze al, maar deze Outlander is speciaal, hij kan zelfs tot 1500kg trekken! Ongekend voor de bestaande hybride voertuigen.

mitsubishi outlander phev mobilered mekenkamp

Peter Wolleswinkel en Wil Mekenkamp van Mekenkamp Auto's in Bunnik mochten één van de eerste Outlanders PHEV uitleveren aan Ruud Bruining van Mobile RED (zie foto hierboven). Inmiddels heeft de auto een prachtige bestickering gekregen en is herkenbaar als auto van Mobile RED. Maar een demo-auto van Mobile RED is natuurlijk voorzien met diverse beveiligingen, want zij leveren niet voor niets veiligheidssystemen voor o.a. voertuigen. Ruud Bruining: "Onze nieuwe Outlander PHEV is een echte demo-auto. Wij hebben hem voorzien van SCM alarmsystemen, te weten: klasse 1 (startonderbreker), klasse 3 (inbraakalarm) en klasse 5 (voertuigvolgsysteem). Helaas is gebleken dat de populariteit van deze auto geleid heeft tot een grote diefstalgevoeligheid. Met onze SCM alarmsystemen is de auto goed te beveiligen. Lukt het de dieven alsnog om de auto te stelen, dan is via ons volgsysteem de auto, zelfs in heel Europa, alsnog te traceren. Wij werken samen met een meldkamer die in contact staat met de hulpdiensten."

Mobile RED is een een betrouwbaar en flexibel bedrijf. Om een alarmsysteem in te laten bouwen is een reis naar Mobile RED niet nodig! Zij bouwen de beveiliging op een door de klant gekozen locatie in door heel Nederland (mits overkapt; voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs).

Voor meer informatie over de SCM alarmsystemen van Mobile RED kunt u kijken op www.mobilered.nl of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 030-6373000.

 

 

Mobile RED Nederland BV  |  Vlierweg 38 A  |  3991 BD Houten  |  Tel: +31 (0) 30 – 63 73 000  |  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.