logo-mobilered-nederland
  • Home
  • Nieuws
  • Autodiefstal ontzorgd door Mobile RED, u kunt ontspannen op de bank.

Autodiefstal ontzorgd door Mobile RED, u kunt ontspannen op de bank.


"Grote klasse" en "uiterst professionele en snelle actie van Mobile RED" dat is wat wij terugkrijgen wanneer Mobile RED klanten direct assisteert na het "tijdelijk" verdwijnen van hun waardevolle bezit, vaak luxe auto's. "Dat is waar wij het voor doen, onze klanten snel en adequaat bijstaan wanneer wij onze waarde aan onze klanten kunnen leveren, elke dag weer", zegt Ruud Bruining, Directeur Mobile RED.

In tegenstelling tot de cijfers zoals recentelijk gepubliceerd door AVc en Telegraaf, waarbij een duidelijke stijging gemeld wordt "In totaal zijn er dit jaar al 10.413 voertuigen in de eerste vier maanden gestolen. Opvallend is dat het iedere maand stijgt. Werden in januari nog 2541 diefstallen gepleegd; de afgelopen twee maanden waren dat er respectievelijk 2706 en 2738. Vooral jonge auto's blijven favoriet, want de categorie tot en met drie jaar oud steeg tot 1090 gestolen voertuigen, een stijging van bijna 5,5 % ten opzichte van vorig jaar, aldus AVc en Telegraaf." zien wij bij Mobile RED juist het tegenovergestelde. Onze klanten kunnen genieten van een zorgeloze situatie en wanneer wij in actie moeten komen op basis van de SCM klasse 1, 2, 3, 4 en 5 oplossingen helpt Mobile RED haar klanten met resultaat.

De kracht van de Mobile RED oplossing zit hem in de samenwerking met gespecialiseerde partijen voor zowel de implementatie van innovatieve technologie als de directe opvolging vanuit de meldkamer in samenwerking met politie.

Op dit moment speelt een nieuwe trend onze markt parten en dat is een nieuwe oplossing van het dievengilde genaamd "jamming". Mobile RED is in de laatste fase voor de introductie van een oplossing voor dit probleem en informeert haar klanten binnenkort over continue technologische innovativiteit om jamming aan te pakken.

Mobile RED wordt voor de technologische ontwikkeling ondersteund door Micpoint, dé mobiliteitspartner voor de zakelijke markt. Micpoint is erop gefocust haar klanten succesvol te maken met technologische innovaties. Dat doet Micpoint sinds 1990 en dat blijft Micpoint doen. "Met ons expert team zijn wij elke dag bezig onze klanten succesvol te maken in hetgeen onze klanten doen, daar wordt ons team door gedreven, elke dag weer, zo ook voor onze partner en dochteronderneming Mobile RED" aldus Ed Moné, Algemeen Directeur Micpoint.

 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Ruud Bruining, Directeur Mobile RED, tel. 030 – 63 73 000.
Ed Moné, Algemeen Directeur Micpoint, tel. 030 - 63 55 700

 

Over Mobile RED

Mobile RED ontzorgt bedrijven en personen met beveiliging en fleetmanagement oplossingen en is dé aanbieder van SCM alarmsystemen.
Verzekeraars stellen eisen dat voertuigen en vaartuigen van een bepaalde waarde voorzien moeten zijn van een SCM alarmsysteem. Dit systeem kent vijf verschillende klassen: klasse 1 (startonderbreker), klasse 2 en 3 (inbraakalarm) en klasse 4 en 5 (volgsysteem). Mobile RED bouwt deze alarmsystemen op locatie in. Mobile RED ontzorgt u met hoogwaardige producten en diensten tegen sterk concurrerende en vooral transparante tarieven. Doordat wij de distributie en installatie van alarm- en volgsystemen geheel in eigen hand hebben, bieden wij u een significant prijsvoordeel; het one-stop-shop-effect. Al onze systemen kunnen in elk merk voertuig of vaartuig ingebouwd of overgebouwd worden.

Mobile RED Nederland BV, Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten
T: 030 – 63 73 000 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.mobilered.nl
Twitter: twitter.com/MobileREDNL

 

Over Micpoint

Mobiliteit is onze inspiratiebron. Micpoint is dé mobiliteitspartner voor de zakelijke markt. Met onze technologie faciliteren wij de mobiliteit van alles wat zich beweegt op de weg. Verbinden is daarbij het sleutelwoord. Verbinden, dat is de missie van Micpoint. Met verbindingen volgen en registreren wij de bewegingen van mensen, transportmiddelen en andere objecten. Dat deden wij al toen fleetmanagement nog in de kinderschoenen stond. Nu, 25 jaar later, zijn wij nog steeds koploper in het ontwikkelen van nieuwe technieken, trendsetter in informatie- en communicatietechnologie.
Micpoint helpt haar klanten vooruit. Met minder kosten, met betere managementinformatie.

Micpoint B.V., Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten
T: 030 - 63 55 700 / www.micpoint.nl
Twitter: twitter.com/micpoint
LinkedIn: linkedin.com/company/micpoint

 

Mobile RED Nederland BV  |  Vlierweg 38 A  |  3991 BD Houten  |  Tel: +31 (0) 30 – 63 73 000  |  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.