logo-mobilered-nederland

Partners

 

Mobile RED werkt samen met diverse partners in het land. Hieronder de belangrijkste op een rijtje:

 

Micpoint

Micpoint biedt gecertificeerde ritregistraties aan voor wagenparken, trailers, ladingen, materieel en personen, door middel van het fleet management-programma MyFMS. Voor Mobile RED zijn zij de belangrijkste partner; Micpoint bouwt de beveiligingssystemen in op locatie bij onze klanten thuis of op kantoor.

www.micpoint.nl

 

EuroPAC

EuroPAC is sinds 2000 actief in de particuliere alarmcentrales in Nederland. EuroPAC werkt met erkende en betrouwbare partners, die gespecialiseerd zijn in beveiliging. Zij werken graag met een persoonlijke benadering. 

Voor Mobile RED zijn zij partner als het gaat om het opsporen en terugvinden van de voertuigen en dit 24/7.

www.europac.nl 

 

SecurCash

Voor SecurCash is contant geld hun vak. Zij zijn expert in transport en verwerking van geld. Daarnaast hebben zij ook een Particuliere Alarm Centrale. Voor Mobile RED zijn zij de alarmcentrale waarmee samengewerkt wordt om gestolen voertuigen terug te vinden.

www.securcash.com

 

VKG, Van Kampen Groep, onderdeel van ASR Verzekeringen

VKG verzorgt al meer dan 65 jaar de administratie voor adviseurs en verzekeraars in Nederland. Zij staan voor goede service en hoge kwaliteit. Zij helpen deze bedrijven succesvol te ondernemen. Mobile RED is preferred supplier voor de VKG groep.

www.vkg.com 

 

KIWA SCM

KIWA SCM certificeert beveiligingssystemen voor voertuigen. Zij proberen hiermee diefstal van voertuigen te voorkomen. 

Mobile RED levert en monteert uitsluitend KIWA SCM goedgekeurde beveiligingssystemen.

www.kiwascm.nl

 

BVB

De BVB, oftwel Branchevereniging Voertuig Beveiliging, is een vereniging die opgericht is om als serieuze sparringpartner in de beveiligingsbranche mee te denken en te werken aan nieuwe regelgeving in Nederland. De vereniging is een gezamenlijk initiatief van alle Nederlandse after-market leveranciers van Alarmsystemen (AA04 2.0), van Voertuigvolgsystemen (TT04), van mechanische beveiliging (MP03) en een inbouwketen van deze beveiligingssystemen.

Mobile RED is één van de initiatiefnemers van de Branchevereniging en voert het secretariaat namens het bestuur.

www.bvbnl.nl

 

Defa/Dometic

Defa/Dometic levert diverse KIWA SCM goedgekeurde beveiligingssystemen voor voertuigen, zoals alarmsystemen en een startonderbreker met eigen autorisatie. 

Mobile RED levert en monteert deze beveiligingssystemen in voertuigen op locatie door het hele land.

www.dometic.com

 

Bearlock

Bearlock is leverancier van het Bearlock-versnellingsbak- en stuurasslot. Dit slot is KIWA SCM gecertificeerd en werkt doeltreffend tegen autodiefstal.

Mobile RED levert en monteert dit slot in voertuigen, waaronder veel campers.

www.bearlock.nl

 

Stinger

Stinger is leverancier van Stinger flitsbeschermers. Doordat dit een car computer is en geen radar detector, is het legaal in Nederland. Met een Stinger in uw auto rijdt u relaxed.

Mobile RED levert en monteert de Stinger flitsbeschermer in voertuigen.

www.stinger.com

 

LeasePlan

LeasePlan is een leasemaatschappij met vestigingen over de hele wereld. Zij maken wagenparkbeheer en mobiliteit van leaserijders gemakkelijker. LeasePlan verhuurt auto’s aan zowel zakelijke rijders als particulieren. Mobile RED is preferred supplier voor LeasePlan.

www.leaseplan.nl

 

Athlon Car Lease

Athlon Car Lease heeft als missie het leveren van de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen voor de steeds veranderende behoeften van haar klanten. Athlon heeft vijftien vestigingen, waarvan vijf in Nederland en tien elders in Europa. Mobile RED is preferred supplier voor Athlon Car Lease.

www.athlon.nl 

 

Aegon

Aegon is een verzekeringsmaatschappij. Mobile RED werkt met Aegon samen als het gaat om het beveiligen van voertuigen naar de gestelde eisen van een verzekering. Mobile RED bouwt de beveiligingssystemen in op locatie bij hun klanten thuis of op kantoor.

www.aegon.nl

 

 

 

 

 

 

 

Mobile RED Nederland BV  |  Vlierweg 38 A  |  3991 BD Houten  |  Tel: +31 (0) 30 – 63 73 000  |  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.