VbV SCM Klasse TV01 Terugvindsystemen

Het dievengilde wordt steeds slimmer in het hacken en stelen van voertuigen. Het is dus noodzaak om te blijven vernieuwen in de veiligheidsproducten. Ook de eisen die daarvoor gesteld worden, worden telkens bijgesteld.

Om het Keurmerk Voertuigbeveiliging hier goed bij aan te laten sluiten zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd. Met dit keurmerk heeft Nederland zeer goede beveiligingsoplossingen. Om dit te kunnen waarborgen werkt het College van Deskundigen Voertuigbeveiliging van VbV aan een opzet waarbij de vernieuwing van de beveiligingsproducten gestimuleerd wordt. Ook de werking ervan wordt doorlopend getest.

Volgsystemen worden niet meer vooraf getest; men gaat achteraf bekijken of een systeem effectief blijkt te zijn. Nieuwe technieken krijgen hierdoor meer kans zich te bewijzen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld technieken die niet alleen werken op GSM, maar ook op GPRS, Wifi, Bluetooth, RF, cell triangulations of combinaties hiervan.

Het VbV SCM TV01 terugvindsysteem wordt eenvoudig in uw voertuig ingebouwd. Door middel van een abonnement is er een koppeling met de meldkamer. De meldkamer zorgt ervoor dat uw voertuig snel teruggevonden wordt. Dit systeem voldoet aan de laatste eisen.

Mobile RED levert deze systemen en bouwt ze uiteraard op locatie in uw voertuig.

Bestellen
Het VbV SCM TV01 terugvindsysteem is verkrijgbaar vanaf € 299,00 inclusief BTW.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@mobilered.nl of via het contactformulier.