Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

Stinger Flitsbescherming Mobile RED

Stinger Flitsbescherming

Willen we niet allemaal relaxed rijden? Als klant van Mobile RED rijdt u waarschijnlijk veel in uw auto. Een flitsbeschermer zal dan geen overbodige luxe zijn voor radaralarmering en laseralarmering. Maar ook voor trajectcontrole alarmering is het fijn als u gewaarschuwd wordt..

Stinger loopt voorop met patch antenne technologie voor flitsbescherming. Zij passen deze techniek toe om ultra dunne en trendsettend moderne antennes te bouwen voor in luxe auto’s. Zelfs bij moderne radars detecteert de slimme software op een comfortabele afstand en geeft de Stinger weinig valse alarmen. VIP, de nieuwste flitsbeschermer, geeft zelfs helemaal geen valse alarmen!

+ Stinger VIP, de ultieme Flitsbescherming

Het nieuwste product van Stinger is VIP. Deze flitsbeschermer geeft op langere afstanden waarschuwingen op moderne radars. VIP is voorzien van MPHD, ofwel Multi Polarity High Definition Antenne. MPHD is geoptimaliseerd om alle polarisaties van moderne snelheidsradars te ontvangen. Moderne radars worden ook wel ‘low power radars’ genoemd. Het herkent de zwakste signalen al! Daarnaast is VIP eenvoudig, maakt alleen geluid als het moet en door de kleurcodering is makkelijk te herkennen of er polarisatie gedetecteerd wordt.

+ Stinger Card, Flitsbescherming in creditcard formaat

De Card is niet alleen de meest betaalbare, maar ook de fijnste Stinger. De Card maakt in elk land optimaal gebruik van de daar toegestane flitsprotectie-technieken. Het gebruik van de Stinger Card is zodoende ook in Nederland legaal.

+ Fiber Laser: De slag aan het winnen tegen moderne laser

Dat heeft nu tot de Fiber Laser geleid: onze gloednieuwe laser bescherming speciaal voor performance cars. Het is ons eerste product dat als enige doel heeft om u te waarschuwen voor laser guns en laser gebaseerde Safety Signals. Fiber Laser is een stand alone: hij heeft geen Stinger VIP of Card nodig om te werken.

+ Installatie

Wij hebben alle flitsbeschermingsproducten van Stinger opgenomen in ons assortiment. Het is een mooie aanvulling op de huidige productenrange. Net als alle andere producten worden de artikelen van Stinger ook op een locatie van uw keuze binnen Nederland ingebouwd. Voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs. Bij regen of sneeuw is een overkapping vereist. Voor meer informatie over de flitsbeschermingsproducten kunt u kijken op www.stinger.nl.

+ Interesse of meer informatie

Heeft u interesse of wilt u meer informatie ontvangen over de Stinger Flitsbescherming? Neem dan contact met ons op via info@mobilered.nl of bel 085 – 016 3920.

Ondanks een flitsbeschermer mag u niet te hard rijden. Een waarschuwing van Stinger herinnert u eraan om op uw snelheid te letten. Rijd altijd geconcentreerd en verantwoord!

Onze overige producten

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie – Klasse 3

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie – Klasse 3

Mechanische Beveiliging Bearlock

Mechanische Beveiliging Bearlock

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

TT04 Voertuigvolgsyteem PLUS – Klasse 4 en Klasse 5

TT04 Voertuigvolgsyteem PLUS – Klasse 4 en Klasse 5

TV01 Terugvindsysteem – Peilzender

TV01 Terugvindsysteem – Peilzender