Stinger Flitsbescherming

Willen we niet allemaal relaxed rijden? Als klant van Mobile RED rijdt u waarschijnlijk veel in uw auto. Een flitsbeschermer zal dan geen overbodige luxe zijn voor radaralarmering en laseralarmering. Maar ook voor trajectcontrole alarmering is het fijn als u gewaarschuwd wordt..

Stinger loopt voorop met patch antenne technologie voor flitsbescherming. Zij passen deze techniek toe om ultra dunne en trendsettend moderne antennes te bouwen voor in luxe auto’s. Zelfs bij moderne radars detecteert de slimme software op een comfortabele afstand en de Stinger geeft weinig valse alarmen. VIP, de nieuwste flitsbeschermer, geeft zelfs helemaal geen valse alarmen!

Stinger VIP, de ultieme Flitsbescherming
Het nieuwste product van Stinger is VIP. Deze flitsbeschermer geeft op langere afstanden waarschuwingen op moderne radars. VIP is voorzien van MPHD, ofwel Multi Polarity High Definition Antenne. MPHD is geoptimaliseerd om alle polarisaties van moderne snelheidsradars te ontvangen. Moderne radars worden ook wel ‘low power radars’ genoemd. Het herkent de zwakste signalen al! Daarnaast is VIP eenvoudig, maakt alleen geluid als het moet en door de kleurcodering is makkelijk te herkennen of er polarisatie gedecteerd wordt.

Stinger Card, Flitsbescherming in creditcard formaat
De Card is niet alleen de meest betaalbare, maar ook de fijnste Stinger. De Card maakt in elk land optimaal gebruik van de daar toegestane flitsprotectie-technieken. Het gebruik van de Stinger Card is zodoende ook in Nederland legaal.

Freedom Laser: De slag aan het winnen tegen moderne laser
Dat heeft nu tot de Freedom Laser geleid: onze gloednieuwe laser bescherming speciaal voor performance cars. Het is ons eerste product dat als enige doel heeft om u te waarschuwen voor laser guns en laser gebaseerde Safety Signals. Freedom Laser is een stand alone: hij heeft geen Stinger VIP of Card nodig om te werken.

Installatie
Mobile RED heeft alle flitsbeschermingsproducten van Stinger opgenomen in haar assortiment. Het is een mooie aanvulling op de huidige productenrange. Net als alle andere producten worden de artikelen van Stinger ook op een locatie van uw keuze binnen Nederland ingebouwd. Voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs. Bij regen of sneeuw is een overkapping vereist. Voor meer informatie over de flitsbeschermingsproducten kunt u kijken op www.stinger.nl.

Ondanks een flitsbeschermer mag u niet te hard rijden. Een waarschuwing van Stinger herinnert u eraan om op uw snelheid te letten. Rijd altijd geconcentreerd en verantwoord!