Tarieven en aanmelden

Mobile RED kent verschillende tarieven, afhankelijk van het type alarm- of volgsysteem. De prijzen zijn inclusief inbouw op locatie (voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs). Mocht u geen overdekte inbouwplaats hebben en heeft u de mogelijkheid om naar ons bedrijf in Houten (bij Utrecht) te komen? Dan ontvangt u € 50,00 incl. BTW extra korting.

 

Het Mobile RED abonnement wordt voor een periode van één jaar vooruit gefactureerd en afgesloten. Het abonnement wordt telkens met een periode van één jaar verlengd conform onze Algemene Voorwaarden. Het Mobile RED abonnement is na het eerste jaar tussentijds opzegbaar met inachtneming van een maand opzegtermijn.

Wij kennen geen additionele kosten als belkosten, aansluitkosten, nodeloze alarmering, enzovoort.

Alle factuurbedragen worden automatisch van uw bankrekening afgeschreven.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door het abonnementsformulier (voor particulieren of bedrijven) uit te printen, handmatig in te vullen en ondertekend te mailen naar info@mobilered.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van de inbouwafspraak.

Wilt u direct een afspraak maken voor de installatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085 – 822 35 77.

Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP)

Uw privacygegevens zijn beveiligd en gewaarborgd conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit geldt voor zowel Mobile RED als voor de meldkamers waar wij mee samenwerken.