VbV-SCM klasse voertuigvolgsysteem plus met jamming detectie en extra startblokkering (voorheen klasse 4/5)

Met een volgsysteem is het mogelijk om een gestolen object na diefstal te traceren. Een VbV-SCM Klasse Voertuigvolgsysteem PLUS is altijd een combinatie van een VbV-SCM Klasse Startonderbreker met een volgsysteem. De jamming detectie zorgt ervoor dat stoorzenders het contact met de meldkamer niet kunnen verstoren.

Het volgsysteem wordt door een bewegingssensor of na een diefstalmelding van de eigenaar geactiveerd. Heeft het volgsysteem een bestuurdersautorisatie, dan wordt deze geactiveerd door een niet geautoriseerde c.q. niet geïdentificeerde bestuurder.

De diefstal- en inbraakmeldingen worden uitsluitend behandeld door erkende meldkamers, Particuliere Alarm Centrales (PAC) genoemd. Deze erkende meldkamers zijn als enige bevoegd om alarmmeldingen door te geven aan de politie. Voor dit volgsysteem is een abonnement vereist.

Het voertuigvolgsysteem van Mobile RED voldoet aan alle daarvoor geldende eisen en voorziet in een goedkeuring voor VbV-SCM Klasse Voertuigvolgsysteem PLUS onder het goedkeuringsnummer TT041407. De systemen worden volgens VbV – SCM richtlijnen geïnstalleerd, waardoor installatie en technische ondersteuning op een hoogwaardig niveau zijn gegarandeerd.

Internationaal GSM-netwerk
Voor de voertuigvolgsystemen maakt Mobile RED gebruik van internationale GSM netwerken, welke zowel in Nederland als daarbuiten werken. Dit netwerk staat bekend als één van de beste netwerken van Europa.  

Garantie
Voor de hardware hanteren wij een garantieperiode van drie jaar. Voor de installatie geldt een garantieperiode van één jaar.

Installatie
Mobile RED bouwt alle veiligheidssystemen in uw voertuig op een locatie van uw keuze binnen Nederland. Voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs. Bij regen of sneeuw is een overkapping vereist.

Bestellen

SCM Klasse Voertuigvolgsyteem PLUS incl. inbouw en certificaat is verkrijgbaar vanaf € 599,00 incl. BTW.