Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

Alarm Klasse 3 inbouwen op locatie | Mobile RED

Alarm Klasse 3 inbouwen op elke locatie in Nederland

Heeft u een alarmsysteem met hellingshoekdetectie nodig? Kies dan voor het goedgekeurde CCV-SCM erkende beveiligingssysteem van Mobile RED. Wij kunnen Alarm Klasse 3 inbouwen op elke locatie in Nederland.

Veel auto’s zijn makkelijk te stelen door de slechte veiligheid van de auto zelf. Een af-fabriek alarmsysteem is door het dievengilde makkelijk te hacken. Dit alarmsysteem schakelt automatisch in als de sleutel uit het contact wordt verwijderd en de auto wordt afgesloten. Wanneer de auto voorzien is van een key-less entry en / of key-less-go-systeem, dan kunnen hackers het alarmsysteem eenvoudig hacken door het opvangen van het signaal dat door de autosleutel wordt uitgezonden. Wanneer u onze Alarm Klasse 3 laat inbouwen, is dit niet meer mogelijk. Het alarm wordt namelijk geleverd met een eigen autorisatie. Vanaf 2015 is dit verplicht vanuit verzekeraars en het CCV-SCM.

+ Eigenschappen van Alarm Klasse 3

Het alarmsysteem bewaakt door middel van detectoren de auto. Wanneer er iets verandert aan of in de auto, geven de detectoren dit aan door middel van een elektrisch signaal. Dit kan zijn door het afgaan van de sirene en knipperlichten en het onderbreken van de startmotor.

Het alarmsysteem bestaat uit:

 • Goedgekeurde startonderbreker
 • Driedubbele detectie, namelijk
  • Omtrekdetectie
  • Interieurdetectie
  • Hellingshoekdetectie
 • Alarmering, namelijk:
  • Akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroom-sirene
  • Optische signalering

+Klasse 2/3 alarmsysteem

Mobile RED biedt twee verschillende merken klasse 2/3 alarmsystemen aan: de DEFA DVS90R-MGBs met eigen autorisatie en de Cobra CO4627 met eigen autorisatie.

Beide alarmsystemen zijn voorzien van een tweede autorisatie en voldoen aan alle daarvoor geldende eisen en voorzien in een goedkeuring voor CCV – SCM Klasse Alarmsystemen. Het alarmsysteem wordt volgens SCM-richtlijnen geïnstalleerd, waardoor installatie en technische ondersteuning op een hoogwaardig niveau zijn gegarandeerd.

Alarm Klasse 3 inbouwen op locatie

Wilt u Alarm Klasse 3 laten inbouwen? Wij bouwen alle veiligheidssystemen in uw voertuig op de door uw gewenste locatie in Nederland. Voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs. Bij regen of sneeuw is een overkapping vereist en de inbouw dient op eigen terrein te kunnen plaatsvinden. Voor de hardware geldt een garantieperiode van drie jaar. Voor de installatie geldt een garantieperiode van één jaar.

Het CCV-SCM alarmsysteem met hellingshoekdetectie is inclusief inbouw en certificaat verkrijgbaar vanaf € 815,- incl. BTW. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 – 822 35 77.

Voor de hardware hanteren wij een garantieperiode van drie jaar. Voor de installatie geldt een garantieperiode van één jaar.

Onze overige producten

Mechanische Beveiliging Bearlock

Mechanische Beveiliging Bearlock

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

Stinger Flitsbescherming

Stinger Flitsbescherming

TT04 Voertuigvolgsyteem PLUS – Klasse 4 en Klasse 5

TT04 Voertuigvolgsyteem PLUS – Klasse 4 en Klasse 5

TV01 Terugvindsysteem – Peilzender

TV01 Terugvindsysteem – Peilzender