Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

Voor autobeveiliging kiest u Mobile RED

CCV-SCM Klasse TV01 Terugvindsysteem – Peilzender

Het dievengilde wordt steeds slimmer in het hacken en stelen van voertuigen. Het is dus noodzaak om te blijven vernieuwen in de veiligheidsproducten. Ook de eisen die daarvoor gesteld worden, worden telkens bijgesteld.

Om het Keurmerk Voertuigbeveiliging hier goed bij aan te laten sluiten, zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd. Met dit keurmerk heeft Nederland zeer goede beveiligingsoplossingen. Om dit te kunnen waarborgen, werkt het Commissie van Belanghebbenden Voertuigbeveiliging van het CCV aan een opzet, waarbij de vernieuwing van de beveiligingsproducten gestimuleerd wordt. Ook de werking ervan wordt doorlopend getest.

 

 

+ Nieuwe technieken

Terugvindsystemen worden niet meer vooraf getest; men gaat achteraf bekijken of een systeem effectief blijkt te zijn. Nieuwe technieken krijgen hierdoor meer kans zich te bewijzen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld technieken die niet alleen werken op GSM, maar ook op GPRS, Wifi, Bluetooth, RF, cell triangulations of combinaties hiervan.

+ Inbouwen

Het CCV-SCM TV01 Terugvindsysteem – Peilzender wordt eenvoudig in uw voertuig ingebouwd. Door middel van een abonnement is er een koppeling met een Particuliere Alarmcentrale (PAC).  De alarmcentrale zorgt ervoor dat uw voertuig snel teruggevonden wordt. Dit systeem voldoet aan de laatste eisen.

Wij leveren deze systemen en bouwen ze uiteraard op locatie in uw voertuig.

+ Bestellen CCV-SCM Klasse TV01 Terugvindsysteem – Peilzender

Het CCV-SCM TV01 Terugvindsysteem – Peilzender is verkrijgbaar vanaf € 369,- incl. BTW. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 – 016 3920.

Mobile RED levert deze systemen en bouwt ze uiteraard op locatie in uw voertuig.

Onze overige producten

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie – Klasse 3

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie – Klasse 3

Mechanische Beveiliging Bearlock

Mechanische Beveiliging Bearlock

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

TT04 Voertuigvolgsyteem PLUS – Klasse 4 en Klasse 5

TT04 Voertuigvolgsyteem PLUS – Klasse 4 en Klasse 5