Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

Alarm Klasse 4 / Alarm Klasse 5 - TT04 Voertuigvolgsysteem PLUS van Mobile RED

TT04 Voertuigvolgsysteem PLUS – Alarm Klasse 4 / Alarm Klasse 5

Bent u op zoek naar het TT04 Voertuigvolgsysteem PLUS met jamming detectie en extra startblokkering (voorheen Alarm Klasse 4 / Alarm Klasse 5)? Met dit volgsysteem is het mogelijk om een gestolen object na diefstal te traceren. Een https://www.mobilered.nl/kwaliteitsgarantie-producten/CCV-SCM Klasse Voertuigvolgsysteem PLUS is altijd een combinatie van een CCV-SCM Klasse Startonderbreker met een volgsysteem.

+ Eigenschappen Alarm Klasse 4 / Alarm Klasse 5

De jamming detectie zorgt ervoor dat stoorzenders het contact met de meldkamer niet kunnen verstoren. Het volgsysteem wordt door een bewegingssensor of na een diefstalmelding van de eigenaar geactiveerd. De diefstal- en inbraakmeldingen worden uitsluitend behandeld door erkende meldkamers, Particuliere Alarmcentrales (PAC) genoemd. Deze erkende alarmcentrales zijn als enige bevoegd om alarmmeldingen door te geven aan de politie. Voor dit volgsysteem is een abonnement vereist.

Ons voertuigvolgsysteem voldoet aan alle daarvoor geldende eisen en voorziet in een goedkeuring voor CCV-SCM Klasse Voertuigvolgsysteem PLUS onder het goedkeuringsnummer RS012106. De systemen worden volgens CCV–SCM richtlijnen geïnstalleerd, waardoor installatie en technische ondersteuning op een hoogwaardig niveau zijn gegarandeerd.

 

+ Internationaal GSM-netwerk

Voor de voertuigvolgsystemen maken wij gebruik van internationale GSM netwerken, welke zowel in Nederland als daarbuiten werken. Dit netwerk staat bekend als één van de beste netwerken van Europa.  

+ Installatie

Wij bouwen alle veiligheidssystemen in uw voertuig op een locatie van uw keuze binnen Nederland. Voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs. Bij regen of sneeuw is een overkapping vereist.

Bestel uw Alarm Klasse 4 / Alarm Klasse 5 – TT04 Voertuigvolgsysteem PLUS

Ons SCM Klasse Voertuigvolgsysteem PLUS (Alarm Klasse 4 / Alarm Klasse 5) is inclusief inbouw en certificaat verkrijgbaar vanaf € 635,- incl. BTW. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 – 016 3920.

Voor de hardware hanteren wij een garantieperiode van drie jaar. Voor de installatie geldt een garantieperiode van één jaar.

Onze overige producten

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie – Klasse 3

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie – Klasse 3

Mechanische Beveiliging Bearlock

Mechanische Beveiliging Bearlock

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

Stinger Flitsbescherming

Stinger Flitsbescherming

TV01 Terugvindsysteem – Peilzender

TV01 Terugvindsysteem – Peilzender