Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

Branchevereniging Voertuig Beveiliging

Helaas gebeurt het nog erg vaak: auto’s worden gehackt, gestolen of opengebroken om de accessoires in de auto te stelen. Het dievengilde weet steeds geraffineerdere manieren te vinden om auto’s open te breken en mee te nemen. Gelukkig staat de ontwikkeling in de beveiligingssystemen niet stil.

Verzekeraars eisen vaak dat auto’s beveiligd moeten zijn. Daar zijn wij het helemaal mee eens! Met een goede beveiliging en met de juiste systemen zijn voertuigen niet alleen moeilijker open te breken, maar ook lastiger te stelen. En… met bijvoorbeeld een voertuigvolgsysteem is uw auto weer op te sporen!

Nieuwe regelgeving omtrent de beveiliging van auto’s is belangrijk. Om als serieuze sparringspartner daaraan mee te werken hebben alle after-market leveranciers van Alarmsystemen (AA04 2.0) en de leveranciers van Voertuigvolgsystemen (TT04), in Nederland de handen ineen geslagen en is de BVB (Branchevereniging Voertuig Beveiliging) opgericht. Inmiddels hebben zich al meerdere nieuwe leden zoals een inbouwketen en een leverancier van mechanische beveiliging (MP03), zich aangemeld.

Alle bedrijven die werkzaam zijn in de mobiele beveiligingsbranche en CCV-SCM gecertificeerd zijn, kunnen zich aansluiten bij de branchevereniging.

Voor meer informatie over de BVB kunt u contact opnemen met Ruud Bruining, Secretaris van de BVB, door een e-mail te sturen naar secretaris@bvbnl.nl.