Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

Track and Trace Auto-Systeem van Mobile RED

Track and Trace Auto – Voertuigvolgsystemen

Bent u op zoek naar een Track and Trace Auto-systeem? Dan bent u bij Mobile RED aan het juiste adres. Wij leveren goedgekeurde CCV-SCM erkende voertuigvolgsystemen. Wij hebben voor track and trace twee voertuigvolgsystemen:

Deze systemen voldoen aan alle daarvoor geldende eisen en worden volgens CCV-SCM richtlijnen geïnstalleerd, waardoor installatie en technische ondersteuning op een hoogwaardig niveau zijn gegarandeerd.

+ TT04 Voertuigvolgsysteem PLUS

Dit voertuigvolgsysteem is voorzien van jamming detectie en extra startblokkering. Met dit volgsysteem is het mogelijk om een gestolen object na diefstal te traceren. De jamming detectie zorgt ervoor dat stoorzenders het contact met de meldkamer niet kunnen verstoren. Het volgsysteem wordt door een bewegingssensor of na een diefstalmelding van de eigenaar geactiveerd. De diefstal- en inbraakmeldingen worden uitsluitend behandeld door erkende meldkamers, Particuliere Alarmcentrales (PAC) genoemd. Deze erkende alarmcentrales zijn als enige bevoegd om alarmmeldingen door te geven aan de politie. Voor dit volgsysteem is een abonnement vereist.

+ TV01 Terugvindsysteem – Peilzender

Het TV01 Terugvindsysteem – Peilzender wordt eenvoudig in uw voertuig ingebouwd. Door middel van een abonnement is er een koppeling met een Particuliere Alarmcentrale (PAC).  De alarmcentrale zorgt ervoor dat uw voertuig snel teruggevonden wordt. Dit systeem voldoet aan de laatste eisen.

+ Installatie Track and Trace Auto-systemen

Wij bouwen alle Track and Trace Auto-systemen in uw voertuig op een locatie van uw keuze binnen Nederland. Voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs. Bij regen of sneeuw is een overkapping vereist.

Bestellen voertuigvolgsystemen

Ons TT04 Voertuigvolgsysteem PLUS (Alarm Klasse 4 / Alarm Klasse 5) is inclusief inbouw en certificaat verkrijgbaar vanaf € 635,- incl. BTW. Het TV01 Terugvindsysteem – Peilzender is verkrijgbaar vanaf € 369,- incl. BTW. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 – 822 35 77.

Mobile RED levert deze systemen en bouwt ze uiteraard op locatie in uw voertuig.

Onze overige producten

TT04 Voertuigvolgsyteem PLUS – Klasse 4 en Klasse 5

TT04 Voertuigvolgsyteem PLUS – Klasse 4 en Klasse 5

TV01 Terugvindsysteem – Peilzender

TV01 Terugvindsysteem – Peilzender

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie – Klasse 3

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie – Klasse 3