Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

Goed alarmsysteem voor elke auto begint bij Mobile RED

Een goed alarmsysteem voor elke auto begint bij Mobile RED

Wilt u voorkomen dat inbrekers in uw auto inbreken of zelfs meenemen? Kies dan voor een goed alarmsysteem voor uw auto. Wij leveren goedgekeurde CCV-SCM erkende beveiligingssystemen en bouwen ze in op de locatie van uw keuze binnen Nederland. Doordat wij de distributie en installatie zelf uitvoeren, kunnen wij hoogwaardige producten en diensten tegen sterk concurrerende en vooral transparante tarieven bieden. Al onze systemen kunnen in elk merk voertuig ingebouwd of overgezet worden.

+ Het juiste alarmsysteem voor uw auto

Veel auto’s zijn eenvoudig te stelen door de slechte veiligheid van de auto zelf. Een af-fabriek alarmsysteem is door het dievengilde makkelijk te hacken. Dit alarmsysteem schakelt automatisch in als de sleutel uit het contact wordt verwijderd en de auto wordt afgesloten. Wanneer de auto voorzien is van een key-less entry en / of key-less-go-systeem, dan kunnen hackers het alarmsysteem eenvoudig hacken door het opvangen van het signaal dat door de autosleutel wordt uitgezonden.

Met onze alarmsystemen voor auto’s – Alarm Klasse 2 en Alarm Klasse 3 – is dit niet meer mogelijk, omdat het alarm wordt geleverd met een eigen autorisatie. Vanaf 2015 is dit verplicht vanuit verzekeraars en het CCV-SCM.

+ De oplossing voor voertuigbeveiliging

Naast deze alarmsystemen hebben wij ook andere systemen: startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1, TT04 Voertuigvolgsyteem – Klasse 4 en 5, TV01 Terugvindsyteem – Peilzender, Mechanische Beveiliging Bearlock en Stinger Flitsbescherming. Een totaalpakket van een alarmsysteem met een voertuigvolgsyteem is ook mogelijk.

Op elke locatie in Nederland verzorgen wij de inbouw van autobeveiliging (voor de Waddeneilanden geldt een meerprijs).

Sterk in voertuigbeveiliging

Bent u op zoek naar voertuigbeveiliging of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 085 – 822 35 77.

Wij leveren goedgekeurde CCV-SCM erkende beveiligingssystemen en bouwen ze in op de locatie van uw keuze binnen Nederland.

Onze overige producten

Alarmsysteem zonder hellingshoekdetectie – SCM Klasse 2

Alarmsysteem zonder hellingshoekdetectie – SCM Klasse 2

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie – Klasse 3

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie – Klasse 3

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

TT04 Voertuigvolgsyteem PLUS – Klasse 4 en Klasse 5

TT04 Voertuigvolgsyteem PLUS – Klasse 4 en Klasse 5

TV01 Terugvindsysteem – Peilzender

TV01 Terugvindsysteem – Peilzender