Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

Peilzender auto inbouwen op locatie door Mobile RED

Peilzender auto inbouwen op elke locatie in NL

Bent u van plan om een terugvindsysteem voor uw voertuig aan te schaffen, zodat u het bij diefstal terug kunt vinden? Een peilzender auto is dé oplossing voor u; wij leveren het CCV-SCM TV01 Terugvindsysteem en bouwen die in op elke gewenste locatie in Nederland. In de huidige maatschappij is het helaas zo dat dieven steeds slimmer worden in het hacken en stelen van voertuigen. Het is dan ook noodzakelijk om continu te vernieuwen in veiligheidsproducten. Ook worden de eisen telkens bijgesteld.

Om het Keurmerk Voertuigbeveiliging hier goed bij aan te laten sluiten, zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd. Met dit keurmerk heeft Nederland zeer goede beveiligingsoplossingen. Om dit te kunnen waarborgen, werkt het Commissie van Belanghebbenden Voertuigbeveiliging van het CCV aan een opzet, waarbij de vernieuwing van de beveiligingsproducten gestimuleerd wordt. Ook de werking ervan wordt doorlopend getest.

+ Nieuwe technieken

Terugvindsystemen worden niet meer vooraf getest; achteraf bekijkt men of een systeem effectief blijkt te zijn. Nieuwe technieken krijgen hierdoor meer kans zich te bewijzen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld technieken die niet alleen werken op GSM, maar ook op GPRS, Wifi, Bluetooth, RF, cell triangulations of combinaties hiervan.

+ Peilzender auto inbouwen

Wanneer wij de peilzender in de auto inbouwen, wordt door middel van een abonnement een koppeling gemaakt met een Particuliere Alarmcentrale (PAC). Wanneer uw auto eventueel gestolen wordt, zorgt de alarmcentrale ervoor dat de auto snel teruggevonden wordt. Ons terugvindsysteem voldoet aan de laatste eisen en bouwen wij uiteraard in op locatie.

+ Bestellen van onze peilzender auto

Het CCV-SCM TV01 Terugvindsysteem – Peilzender voor de auto is verkrijgbaar vanaf € 369,- incl. BTW. Wilt u meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 822 35 77.

Mobile RED levert deze systemen en bouwt ze uiteraard op locatie in uw voertuig.

Onze overige producten

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie – Klasse 3

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie – Klasse 3

Mechanische Beveiliging Bearlock

Mechanische Beveiliging Bearlock

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

Stinger Flitsbescherming

Stinger Flitsbescherming

TT04 Voertuigvolgsyteem PLUS – Klasse 4 en Klasse 5

TT04 Voertuigvolgsyteem PLUS – Klasse 4 en Klasse 5