Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

Peilzender inbouwen op locatie | Mobile RED

Peilzender inbouwen op elke locatie in Nederland

Bent u op zoek naar een terugvindsysteem voor uw voertuig, dat bij diefstal uw voertuig terug vindt? Een peilzender inbouwen is dan de juiste oplossing. Wij leveren het CCV-SCM TV01 Terugvindsysteem en kunnen deze inbouwen op locatie. Aangezien het dievengilde steeds slimmer wordt in het hacken en stelen van voertuigen, is het noodzakelijker om te blijven vernieuwen in de veiligheidsproducten. Ook de eisen worden continu bijgesteld.

Om het Keurmerk Voertuigbeveiliging hier goed bij aan te laten sluiten, zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd. Met dit keurmerk heeft Nederland zeer goede beveiligingsoplossingen. Om dit te kunnen waarborgen, werkt het Commissie van Belanghebbenden Voertuigbeveiliging van het CCV aan een opzet, waarbij de vernieuwing van de beveiligingsproducten gestimuleerd wordt. Ook de werking ervan wordt doorlopend getest.

+ Nieuwe technieken

Terugvindsystemen worden niet meer vooraf getest; men gaat achteraf bekijken of een systeem effectief blijkt te zijn. Nieuwe technieken krijgen hierdoor meer kans zich te bewijzen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld technieken die niet alleen werken op GSM, maar ook op GPRS, Wifi, Bluetooth, RF, cell triangulations of combinaties hiervan.

+ Peilzender inbouwen op locatie

Wij bouwen de peilzender in, in uw voertuig. Door middel van een abonnement is er een koppeling met een Particuliere Alarmcentrale (PAC).  De alarmcentrale zorgt ervoor dat uw voertuig snel teruggevonden wordt bij diefstal.

Ons terugvindsysteem voldoet aan de laatste eisen en bouwen wij uiteraard in op locatie.

+ Bestellen van onze peilzender

Het CCV-SCM TV01 Terugvindsysteem – Peilzender is verkrijgbaar vanaf € 369,- incl. BTW. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 – 822 35 77.

Mobile RED levert deze systemen en bouwt ze uiteraard op locatie in uw voertuig.

Onze overige producten

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie – Klasse 3

Alarmsysteem met hellingshoekdetectie – Klasse 3

Mechanische Beveiliging Bearlock

Mechanische Beveiliging Bearlock

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

Startonderbreker met eigen autorisatie – Klasse 1

Stinger Flitsbescherming

Stinger Flitsbescherming

TT04 Voertuigvolgsyteem PLUS – Klasse 4 en Klasse 5

TT04 Voertuigvolgsyteem PLUS – Klasse 4 en Klasse 5