logo-mobilered-nederland

Mobile RED ontzorgt met nieuwe autobeveiligingsstandaard

PERSBERICHT

Houten, 17 februari 2015

 

Luxe auto in trek bij dieven
Het aantal autodiefstallen mag dan in 2014 gedaald zijn ten opzichte van 2013, het aantal diefstallen van luxe auto's is gestegen. Met de laatste technieken weet het dievengilde deze auto's gemakkelijk mee te nemen. Door een lek in de beveiliging kunnen hackers de portieren gemakkelijk openen en de auto starten waarna de auto simpel meegenomen wordt, ook bij u op de oprijlaan.

 

Nieuwe maatregelen
Verzekeringsmaatschappijen introduceren nieuwe maatregelen voor de beveiliging van luxe auto's. De eis om luxe auto’s te voorzien van een aparte startonderbreker die van buitenaf bediend kan worden staat op het programma, dit is een extra veiligheidsmaatregel welke het lastiger maakt voor de dief.


Nieuwe eisen
Tevens zijn er begin januari nieuwe eisen geïntroduceerd voor de beveiligingseisen en oplossingen van luxe auto’s. De jammende dief heeft weer het nakijken. Jammen is een techniek waarbij het signaal van bijvoorbeeld het voertuigvolgsysteem / track & trace systeem verstoord wordt. Hiervoor is een zeer ingenieuze oplossing geïntroduceerd in samenwerking met SCM en VbV. Uw auto is nog steeds veilig bij Mobile RED Nederland door de nieuwe innovatieve technieken.

 

Video
Wilt u meer weten over hoe de oplossing werkt, bekijk de film op onze homepage en zie hoe gemakkelijk het is om uw voertuig te stelen en welke oplossing wij u kunnen bieden.

Bestel uw beveiligingsoplossing in onze webshop, gemakkelijk en snel!

Tevreden klanten
Vorige week werd er nog een Range Rover teruggevonden door de ingebouwde track & trace / voertuigvolgsysteem oplossing. De eigenaar van het voertuig was zeer dankbaar en blij met de oplossingen en service van Mobile RED.

Ontzorgen van leasemaatschappij en verzekeraar

De leasemaatschappij en verzekeraars zijn zeer blij met de nieuwe regelgeving en invulling van Mobile RED Nederland, op deze manier kunnen de kosten voor autodiefstal op effectieve wijze teruggedrongen worden. Tevens kan er met de beschikbare data aanvullende dienstverlenging geleverd worden waarmee de klant ontzorgd wordt. Een typische win-win voor alle betrokkenen.

 

  

 

Over Mobile RED

Mobile RED ontzorgt bedrijven en personen met beveiligingsoplossingen en is dé aanbieder van SCM alarm- en volgsystemen. Verzekeraars stellen eisen dat voertuigen en vaartuigen van een bepaalde waarde voorzien moeten zijn van een SCM alarm- en of volgsysteem. Dit systeem kent vijf verschillende klassen: klasse 1 (startonderbreker), klasse 2 en 3 (inbraakalarm) en klasse 4 en 5 (volgsysteem). Mobile RED bouwt deze systemen op locatie in. Mobile RED ontzorgt u met hoogwaardige producten en diensten tegen sterk concurrerende en vooral transparante tarieven. Doordat wij de distributie en installatie van alarm- en volgsystemen geheel in eigen hand hebben, bieden wij u een significant prijsvoordeel; het one-stop-shop-effect. Al onze systemen kunnen in elk merk voertuig of vaartuig ingebouwd of overgebouwd worden. Mobile RED is onderdeel van de Micpoint Groep.

Mobile RED Nederland BV, Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten

T: 030 – 63 73 000 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.mobilered.nl

Twitter: twitter.com/MobileREDNL

Facebook: facebook.com/MobileRedNL

 

Over Micpoint

Mobiliteit is onze inspiratiebron. Micpoint is dé mobiliteitspartner voor de zakelijke markt. Met onze technologie faciliteren wij de mobiliteit van alles wat zich beweegt op de weg. Verbinden is daarbij het sleutelwoord. Verbinden, dat is de missie van Micpoint. Met verbindingen volgen en registreren wij de bewegingen van mensen, transportmiddelen en andere objecten. Dat deden wij al toen fleetmanagement nog in de kinderschoenen stond. Nu, 25 jaar later, zijn wij nog steeds koploper in het ontwikkelen van nieuwe technieken, trendsetter in informatie- en communicatietechnologie.

Micpoint helpt haar klanten vooruit. Met minder kosten, met betere managementinformatie.

Micpoint B.V., Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten

T: 030 - 63 55 700 / www.micpoint.nl

Twitter: twitter.com/micpoint

LinkedIn: linkedin.com/company/micpoint

 

Ontspannen dineren met Bearlock

PERSBERICHT

Houten, 13 oktober 2014

 

Ontspannen dineren met Bearlock

Ontspannen dineren, op vakantie of gewoon thuis zonder het gevoel te hebben naar de auto op de parkeerplaats of oprit te moeten kijken om te checken of die er nog staat! Dit kan nu met Bearlock, een mechanische anti autodiefstalbeveiliging.
Mobile RED heeft haar portfolio aan beveiligingsproducten uitgebreid om u als klant een ruime keuze te bieden voor uw autobeveiliging. Mobile RED biedt u de Bearlock!

Hoe werkt het?
BearLock® is een puur mechanische blokkering die, geheel geïntegreerd, aangesloten wordt op de versnellingsbak of de stuuras. Op een snelle en gemakkelijke manier is het systeem in werking te stellen na het parkeren van uw auto. Het is een zeer effectieve manier om autodiefstal te voorkomen.
De Bearlock is in aanvulling op uw reeds bestaande anti diefstal oplossing te installeren. Mobile RED ontzorgt u hier volledig in.

Ervaring
“Het is mij in twee opzichten veel waard. Één: ik weet zeker dat naast de elektronische beveiliging op mijn Mitsubishi Outlander de auto niet meegenomen kan worden door de Bearlock, dit geeft een rustig gevoel. Ten tweede voorkom ik aanvullende bijtelling omdat ik de auto opnieuw zou moeten aanschaffen na diefstal en in een nieuwe bijtellingsklasse kom, aldus Ruud Bruining, enthousiaste gebruiker van de Bearlock”.

De voordelen van Bearlock

  • Volledig onderhoudsvrij
  • Gebruiksvriendelijk
  • Optimaal beveiligd tegen autodiefstal

Is de Bearlock te saboteren / jammen?
Een veel gehoorde vraag is of de Bearlock te saboteren is of te jammen (jammen is een methode welke gebruikt wordt om elektronische beveiligingssystemen tijdelijk uit te schakelen. Voornamelijk signalen die afhankelijk zijn van radiosignalen zoals GPS, GSM en Peilsystemen). De Bearlock werkt mechanisch en kan niet tijdelijk uitgeschakeld, gesaboteerd of gejammed worden.

Meer informatie treft u aan op www.mobilered.nl

 

 


 


Over Mobile RED
Mobile RED ontzorgt bedrijven en personen met beveiligingsoplossingen en is dé aanbieder van SCM alarm- en volgsystemen.
Verzekeraars stellen eisen dat voertuigen en vaartuigen van een bepaalde waarde voorzien moeten zijn van een SCM alarm- en of volgsysteem. Dit systeem kent vijf verschillende klassen: klasse 1 (startonderbreker), klasse 2 en 3 (inbraakalarm) en klasse 4 en 5 (volgsysteem). Mobile RED bouwt deze systemen op locatie in. Mobile RED ontzorgt u met hoogwaardige producten en diensten tegen sterk concurrerende en vooral transparante tarieven. Doordat wij de distributie en installatie van alarm- en volgsystemen geheel in eigen hand hebben, bieden wij u een significant prijsvoordeel; het one-stop-shop-effect. Al onze systemen kunnen in elk merk voertuig of vaartuig ingebouwd of overgebouwd worden. Mobile RED is onderdeel van de Micpoint Groep.

Mobile RED Nederland BV, Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten
T: 030 – 63 73 000 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.mobilered.nl
Twitter: twitter.com/MobileREDNL

Over Micpoint
Mobiliteit is onze inspiratiebron. Micpoint is dé mobiliteitspartner voor de zakelijke markt. Met onze technologie faciliteren wij de mobiliteit van alles wat zich beweegt op de weg. Verbinden is daarbij het sleutelwoord. Verbinden, dat is de missie van Micpoint. Met verbindingen volgen en registreren wij de bewegingen van mensen, transportmiddelen en andere objecten. Dat deden wij al toen fleetmanagement nog in de kinderschoenen stond. Nu, 25 jaar later, zijn wij nog steeds koploper in het ontwikkelen van nieuwe technieken, trendsetter in informatie- en communicatietechnologie.

Micpoint helpt haar klanten vooruit. Met minder kosten, met betere managementinformatie.

Micpoint B.V., Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten
T: 030 - 63 55 700 / www.micpoint.nl
Twitter: twitter.com/micpoint
LinkedIn: linkedin.com/company/micpoint

 

 

 

Autodiefstal ontzorgd door Mobile RED, u kunt ontspannen op de bank.


"Grote klasse" en "uiterst professionele en snelle actie van Mobile RED" dat is wat wij terugkrijgen wanneer Mobile RED klanten direct assisteert na het "tijdelijk" verdwijnen van hun waardevolle bezit, vaak luxe auto's. "Dat is waar wij het voor doen, onze klanten snel en adequaat bijstaan wanneer wij onze waarde aan onze klanten kunnen leveren, elke dag weer", zegt Ruud Bruining, Directeur Mobile RED.

In tegenstelling tot de cijfers zoals recentelijk gepubliceerd door AVc en Telegraaf, waarbij een duidelijke stijging gemeld wordt "In totaal zijn er dit jaar al 10.413 voertuigen in de eerste vier maanden gestolen. Opvallend is dat het iedere maand stijgt. Werden in januari nog 2541 diefstallen gepleegd; de afgelopen twee maanden waren dat er respectievelijk 2706 en 2738. Vooral jonge auto's blijven favoriet, want de categorie tot en met drie jaar oud steeg tot 1090 gestolen voertuigen, een stijging van bijna 5,5 % ten opzichte van vorig jaar, aldus AVc en Telegraaf." zien wij bij Mobile RED juist het tegenovergestelde. Onze klanten kunnen genieten van een zorgeloze situatie en wanneer wij in actie moeten komen op basis van de SCM klasse 1, 2, 3, 4 en 5 oplossingen helpt Mobile RED haar klanten met resultaat.

De kracht van de Mobile RED oplossing zit hem in de samenwerking met gespecialiseerde partijen voor zowel de implementatie van innovatieve technologie als de directe opvolging vanuit de meldkamer in samenwerking met politie.

Op dit moment speelt een nieuwe trend onze markt parten en dat is een nieuwe oplossing van het dievengilde genaamd "jamming". Mobile RED is in de laatste fase voor de introductie van een oplossing voor dit probleem en informeert haar klanten binnenkort over continue technologische innovativiteit om jamming aan te pakken.

Mobile RED wordt voor de technologische ontwikkeling ondersteund door Micpoint, dé mobiliteitspartner voor de zakelijke markt. Micpoint is erop gefocust haar klanten succesvol te maken met technologische innovaties. Dat doet Micpoint sinds 1990 en dat blijft Micpoint doen. "Met ons expert team zijn wij elke dag bezig onze klanten succesvol te maken in hetgeen onze klanten doen, daar wordt ons team door gedreven, elke dag weer, zo ook voor onze partner en dochteronderneming Mobile RED" aldus Ed Moné, Algemeen Directeur Micpoint.

 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Ruud Bruining, Directeur Mobile RED, tel. 030 – 63 73 000.
Ed Moné, Algemeen Directeur Micpoint, tel. 030 - 63 55 700

 

Over Mobile RED

Mobile RED ontzorgt bedrijven en personen met beveiliging en fleetmanagement oplossingen en is dé aanbieder van SCM alarmsystemen.
Verzekeraars stellen eisen dat voertuigen en vaartuigen van een bepaalde waarde voorzien moeten zijn van een SCM alarmsysteem. Dit systeem kent vijf verschillende klassen: klasse 1 (startonderbreker), klasse 2 en 3 (inbraakalarm) en klasse 4 en 5 (volgsysteem). Mobile RED bouwt deze alarmsystemen op locatie in. Mobile RED ontzorgt u met hoogwaardige producten en diensten tegen sterk concurrerende en vooral transparante tarieven. Doordat wij de distributie en installatie van alarm- en volgsystemen geheel in eigen hand hebben, bieden wij u een significant prijsvoordeel; het one-stop-shop-effect. Al onze systemen kunnen in elk merk voertuig of vaartuig ingebouwd of overgebouwd worden.

Mobile RED Nederland BV, Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten
T: 030 – 63 73 000 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.mobilered.nl
Twitter: twitter.com/MobileREDNL

 

Over Micpoint

Mobiliteit is onze inspiratiebron. Micpoint is dé mobiliteitspartner voor de zakelijke markt. Met onze technologie faciliteren wij de mobiliteit van alles wat zich beweegt op de weg. Verbinden is daarbij het sleutelwoord. Verbinden, dat is de missie van Micpoint. Met verbindingen volgen en registreren wij de bewegingen van mensen, transportmiddelen en andere objecten. Dat deden wij al toen fleetmanagement nog in de kinderschoenen stond. Nu, 25 jaar later, zijn wij nog steeds koploper in het ontwikkelen van nieuwe technieken, trendsetter in informatie- en communicatietechnologie.
Micpoint helpt haar klanten vooruit. Met minder kosten, met betere managementinformatie.

Micpoint B.V., Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten
T: 030 - 63 55 700 / www.micpoint.nl
Twitter: twitter.com/micpoint
LinkedIn: linkedin.com/company/micpoint

Van Kampen Groep (VKG) maakt verzekeringen betaalbaar voor jongeren met behulp van innovatieve technologie van Micpoint

 

Micpoint, de mobiliteitspartner voor de zakelijke markt maakt het voor Van Kampen Groep (VKG) en Mobile RED (Mobile RED is een dochteronderneming van Micpoint) mogelijk om een betaalbare jongerenpolis te lanceren. Autorijden wordt toegankelijk vanwege innovatieve technologie. Micpoint is altijd aan het zoeken hoe zij technologie kan inzetten om bedrijven te helpen in het realiseren van haar doelstellingen. Na een intensieve samenwerking tussen de commercie van VKG onder begeleiding van Levent Turkmen van VKG, Ruud Bruining van Mobile RED en het technische team van Micpoint/Mobile RED is er een innovatieve dienst ontwikkeld welke direct voordeel oplevert voor jongeren die een betaalbare autoverzekering willen afsluiten. Vaak betalen jongeren onevenredig veel voor de autoverzekering omdat er tot nu toe niet op het “rijgedrag” afgerekend kan worden. Nu is dat verleden tijd met de jongerenpolis van VKG.

“Micpoint is trots op het feit dat haar innovatieve karakter VKG in staat stelt als eerste een betaalbare jongerenpolis te lanceren, Micpoint is trotse technologiepartner” zegt Ed Moné, Algemeen Directeur Micpoint. Samen met VKG en Mobile RED is aan dit model gewerkt. “Wij kijken uit naar de ervaringen van de jongerenpolis gebruikers welke wij meenemen in de vervolgontwikkelingen”.

De lancering van de VKG jongerenpolis. Het VKG persbericht:

Praktijkervaring

VKG en Mobile RED zijn begonnen met een proeftraject om praktijkervaring met het systeem te krijgen. Daarbij wordt zowel de technische snelheidsmetingen als de financiële afhandeling van de premies getest. Ook worden de ervaringen van de jonge bestuurders gebruikt om het product verder te verbeteren.


Hoe werkt het?
Het Track & Trace kastje onthoudt waar en wanneer de auto rijdt en toetst de gereden snelheid aan de toegestane snelheid. VKG garandeert dat deze privacygevoelige gegevens nooit in handen van onbevoegden komen. Bij overtreding van de toegestane snelheid met meer dan de ingestelde norm, ontvangt zowel de bestuurder als de verzekeraar hiervan een melding. Elke melding resulteert in een opslag op de premie voor de volgende maand. Als de snelheid gedurende een maand niet wordt overtreden is de premie in de maand erna weer gewoon de lage basispremie. De lage premie blijft dus bestaan zolang de bestuurder zich aan de snelheid houdt. De bestuurder wordt daardoor beloond voor verantwoord rijgedrag. Er bestaan rondom dit idee verschillende concepten van diverse aanbieders, maar VKG is de eerste die het simpel en voor de klant begrijpelijk aanbiedt.

App: 24/7 auto traceren
Via de gratis app ‘MyFMS’ kan de bestuurder 24/7 zien waar de auto zich bevindt. Dat is handig als de auto wordt uitgeleend of als de bestuurder bijvoorbeeld niet meer weet waar de auto is geparkeerd. De bestuurder kan kiezen voor een aanvullend abonnement op de meldkamer. De auto wordt in dat geval na diefstal actief opgespoord door de politie.

Levent Türkmen, directeur White Label Company: “Het verzekeren van een auto is voor jongeren een kostbare zaak. Dat komt omdat jongere automobilisten maar 8% van de Nederlandse automobilisten uitmaken, maar zij wel 20% van de schades veroorzaken. Uit onderzoek blijkt dat deze ongevallen bijna altijd worden veroorzaakt door een te hoge snelheid. Daarom ontwikkelen wij een product dat bestuurders beloont voor verantwoord rijgedrag. Het mes snijdt dan aan twee kanten.”


Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

• Ruud Bruining, Directeur Mobile RED, tel. 030 – 63 73 000.

Over Micpoint
Mobiliteit is onze inspiratiebron. Micpoint is dé mobiliteitspartner voor de zakelijke markt. Met onze technologie faciliteren wij de mobiliteit van alles wat zich beweegt op de weg. Verbinden is daarbij het sleutelwoord. Verbinden, dat is de missie van Micpoint. Met verbindingen volgen en registreren wij de bewegingen van mensen, transportmiddelen en andere objecten. Dat deden wij al toen fleetmanagement nog in de kinderschoenen stond. Nu, 25 jaar later, zijn wij nog steeds koploper in het ontwikkelen van nieuwe technieken, trendsetter in informatie- en communicatietechnologie.
Micpoint helpt haar klanten vooruit. Met minder kosten, met betere managementinformatie.
Micpoint B.V., Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten
T: 030 - 63 55 700
www.micpoint.nl

Over VKG
Voor het afsluiten van verzekeringen kunt u als particulier of ondernemer terecht bij specialisten op dit gebied, de assurantieadviseur. Als full-serviceprovider ondersteunt VKG zowel de assurantieadviseur als verzekeraars. Via ons extranet heeft elk assurantiekantoor toegang tot een geavanceerd assurantie totaalpakket voor zijn relaties.
VKG, Boedijnhof 153, 1628 SH Hoorn
T: (0229) 287 888
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.vkg.com
Twitter: @VKG

Over Mobile RED
Mobile RED is actief in track & trace, beveiliging en fleetmanagement en is dé aanbieder van SCM alarmsystemen en daaraan gerelateerde diensten.
Verzekeraars stellen eisen dat voertuigen en vaartuigen van een bepaalde waarde voorzien moeten zijn van een SCM alarmsysteem. Dit systeem kent vijf verschillende klassen: klasse 1 (startonderbreker), klasse 2 en 3 (inbraakalarm) en klasse 4 en 5 (volgsysteem). Mobile RED bouwt deze alarmsystemen op locatie in. Wij bieden u hoogwaardige producten en diensten tegen sterk concurrerende en vooral transparante tarieven. Doordat wij de distributie en installatie van alarm- en volgsystemen geheel in eigen hand hebben, bieden wij u een significant prijsvoordeel; het one-stop-shop-effect. Al onze systemen kunnen in elk merk voertuig of vaartuig ingebouwd of overgebouwd worden.
Mobile RED Nederland BV, Vlierweg 38 A, 3991 BD Houten
T: 030 – 63 73 000
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.mobilered.nl
Twitter: @MobileREDNL

Over White Label Company
White Label Company (WLC) ontwikkelt nieuwe verzekeringsproducten voor intermediairs en retailers en bedenkt daarbij op welke wijze internet technologie het beste kan ondersteunen. We zijn gespecialiseerd in schadeverzekeringen, bijvoorbeeld voor auto, motor, huisdieren, woonhuizen, inboedels etc.
White Label Company, Boedijnhof 153, 1628 SH Hoorn
M: 06 555 44 277
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I: www.whitelabelcompany.com

 

Steeds meer hybride auto's, zoals Mitsubishi Outlander PHEV, worden gestolen

 Mobilered-Mitsubishi-Outlander-beveiliging
In Nederland worden steeds vaker voertuigen gestolen. Als we kijken naar auto's van 0 t/m 3 jaar oud, zijn er in de eerste helft van vorig jaar 1402 auto's gestolen. In de eerste helft van 2013 zijn dat er al 1565 stuks. Een forse stijging, waar u wat aan kunt doen!

Bij de gestolen personenvoertuigen 0 t/m 3 jaar staat met stip op de eerste plaats het merk Volkswagen. In de eerste helft van dit jaar zijn er al 625 auto's gestolen, waarbij de Volkswagen Golf het grootste aandeel heeft. Dat is een stijging van 16,6% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Op de tweede plaats staat BMW. In totaal werden er 128 BMW's gestolen in deze periode, dat is 48,8% (!) meer dan dezelfde periode vorig jaar. Op de derde plaats staat Toyota. In de eerste zes maanden van dit jaar werden er 72 Toyota's gestolen. Dit is een stijging van maar liefst 46,9%.

Met de opkomst van de nieuwe soort hybride auto's, zoals de Mitsubishi Outlander PHEV, is het diefstalrisico verplaatst. Deze auto's zijn populair en dat weet het dievengilde ook. We zien nu al dat Mitsubishi met de Outlander PHEV op een tiende plaats komt in de lijst van gestolen voertuigen 0 t/m 3 jaar. Bij de grote merken heeft Lexus het hoogste diefstalrisico, dit risico is met 0,38% vijf maal zo hoog als het gemiddelde.

Mobile RED levert en monteert de beste beveiligingsmogelijkheiden in uw auto. Wij leveren SCM alarm- en volgsystemen, waardoor uw auto weer terug te vinden is na diefstal. Door samen te werken met een meldkamer en de politie is uw voertuig in heel Europa te traceren. En dit kan voor u heel belangrijk zijn, zeker als u dit jaar nog uw nieuwe hybride auto uitgeleverd krijgt en kan profiteren van 0% bijtelling. Want als uw voertuig gestolen wordt, dan moet u volgend jaar 7% bijtelling betalen. Tenzij hij teruggevonden wordt...

 

  • 1
  • 2

 

Mobile RED Nederland BV  |  Vlierweg 38 A  |  3991 BD Houten  |  Tel: +31 (0) 30 – 63 73 000  |  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.